Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe acest site, iti exprimi acordul asupra utilizarii cookie-urilor.
1
POVESTEA MIT DAHLIA DIVIN CONTINUA

Noul parfum Dahlia Divin Eau de Toilette este un parfum stralucitor, un elixir al senzualitatii pure. Parfumul unei zeite moderne care straluceste asemenea unei raze de soare, ce captiveaza prin prezenta si emana o eleganta Couture distincta.

DESCOPERA MAI MULT
2
UN PARFUM LUMINOS

Creat de François Demachy, compozitorul creatiilor olfactive, Dahlia Divin Eau de Toilette este un parfum delicios, floral, lemnos ce combina o unicitate ispititoare cu un caracter indraznet.

DESCOPERA MAI MULT
3
O BIJUTERIE PRETIOASA SI RADIANTA

Stica iconica Dahlia Divin este reinterpretata folosind elemente din aur roz. Noul design este evidentiat prin lumina absoluta care straluceste prin capacul transparent lucios, la fel de pretios precum un cristal.

DESCOPERA MAI MULT
4
ALICIA KEYS - MUZA DIVINA

Muza parfumului Dahlia Divin Eau de Toilette este Alicia Keys. O femeie cu o prezenta ce emana stralucire, o frumusete hipnotizanta. O artista al carei farmec, aura si talent a captivat intreaga lume.

DESCOPERA MAI MULT
5
DAHLIA DIVIN EAU DE TOILETTE VIDEO
POVESTEA MIT DAHLIA DIVIN CONTINUA

Creat in 2014, Dahlia Divin detine abilitatea unica de a dezvalui si pune in lumina aura speciala a fiecarei femei.
Aroma sa ofera rafinament cu o nota de fantezie.
Este magia Givenchy, simbolizata de o emblema pretioasa: un fir de aur care aminteste de creatiile Haute Couture.
De la aur galben, la aur roz...
Dahlia Divin devine acum o apa de toaleta senzuala si pretioasa.
Noul parfum pare a fi tesut din fire de aur roz - firul de aur deja semnatura al Casei - intr-o sticla cu linii simple si elemente transparente subtile.

UN PARFUM LUMINOS

Un parfum, o respiratie adanca, o senzatie...
Asemnea unei rochii Haute Couture, noua Apa de Toaleta invaluie intr-o prospetime delicata si o dulceata senzuala care dezvaluie latura divina a femeii ce o poarta.
Creat de François Demachy, compozitorul creatiilor olfactive, Dahlia Divin Eau de Toilette este un parfum delicios, floral, lemnos ce combina o unicitate ispititoare cu un caracter indraznet.
Parfumul se dezvaluie instant prin note luminoase zemoase de fructe roz aurii, portocale rosii si piersici ce contrasteaza cu buchetul de iasomie roz care infloreste in notele de mijloc.
Apoi, o nota sacra de lemn de santal si mosc vanilat senzual ofera eleganta atemporala noului parfum. Este aroma unei prezente radiante.

O BIJUTERIE PRETIOASA SI RADIANTA

Stica iconica Dahlia Divin este reinterpretata folosind elemente din aur roz.
Noul design este evidentiat prin lumina absoluta care straluceste prin capacul transparent lucios, la fel de pretios precum un cristal.
Trecerea la culoarea roz piersica a parfumului se face elegant, prin firul emblematic de aur roz ce invaluie gatul sticlei asmenea bijuteriilor pretioase.
Aur roz modern si delicat cel mai feminin din toate culorile de aur!

ALICIA KEYS – MUZA DIVINA

Alicia Keys este muza ideala pentru Dahlia Divin, un parfum pretios, o infuzie de lumina, sinonima cu stralucirea.
Redata perfect de fotograful Tim Walker campania publicitara dezvaluie o poveste fara precendent.
Lumina, sufletul parfumului, infrumuseteaza natural inima noii campanii publicitare.
Lumina zilei invadeaza camera. Ofera luminozitate apartamentului parizian, casa povestii mit Dahlia Divin inca de la creatie.
Aceasta lumina stralucitoare este emanata de Alicia Keys, care poarta o rochie Givenchy Haute Couture creata special pentru ea de Riccardo Tisci, si straluceste prin senzualitate, gratie si feminitate.
Magie divina.

x
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL GIVENCHY:
Share