Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe acest site, iti exprimi acordul asupra utilizarii cookie-urilor.

Cum sa te rasfeti ca o zeita


Zeitele au un adevarat ritual pentru a-si rasfata trupul si mintea. Acestea prefera cele mai exclusivise spa-uri Givenchy si apeleaza la tratamente si tehnici sofisticate de ingrijire.


Zeitele iubesc spa-urile deoarece beneficiaza de tratamente personalizate de ingrijire in care sunt folosite produse si tratamente dezvoltate in laboratoarele Givenchy.  


Tehnicile folosite sunt extrem de eficiente, dar in egala masura rafinate si delicate, pentru o relaxare completa a mintii si trupului.
Ritualul incepe cu o calatorie a simturilor, un adevarat rasfat olfactiv care te introduce in atmosfera unui spa exclusivist. 


Acesta se continua prin tratamentele faciale personalizate in care sunt folosite cele mai revolutionare produse Givenchy. Tenul se transforma in unul de zeita devenind mai tanar si mai stralucitor


Corpul se bucura si el de cea mai buna tratatie. Iti poti tonifia pielea cu un scurb si un tratament anticelulitic sau poti opta pentru un rasfat absolut printr-un masaj de relaxare cu uleiuri aromate.

Cu siguranta, fericirea pielii tale de zeita se numeste Givenchy Spa!