Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe acest site, iti exprimi acordul asupra utilizarii cookie-urilor.

Extravagancia este machiajul zeitelor moderne


Zeitele sunt un adevarat simbol al frumusetii, iar machiajul le invaluie intr-o aura stralucitoare pentru care sunt atat de adorate.
In acest sezon zeitele poarta EXTRAVAGANCIA.  Noua colectie de make-up de la Givenchy este dedicata contemplarii frumusetii extravagante a naturii. 


Natura ofera o lectie de imaginatie si forta care sfidează toate tipurile de obisnuit si orice așteptare. Natura se ofera in forma unei pietre pretioase rare, in vraja mineralelor, in delicatetea perlelor naturale, in infinitatea luminii...Aceasta stie cum sa stralucească cu toata forta, stie cum sa se adapteze, sa se reinventeze si cum sa ne atraga. 


Sclipiri metalice, paiete subtile si accente de culori vibrante formează o gama uimitoare de bijuterii care a fost creata pentru o zeita care vrea sa fie unica  si feerica. 


PALETA EXTRAVAGANCIA este inspirată din sideful perlelor naturale ale caror fatete nu inceteaza sa surprinda. Violet si brun satinat ce definesc si ofera profunzime, nuante stralucitoare de argintiu si auriu care sporesc intensitatea privirilor acestor zeite adulate. 


BLUSH MEMOIRE DE FORME este inspirat din abilitatea incredibilă de adaptare a naturii pentru a-si asigura propria supravietuire. Textura acestui blush se transforma atunci cand intalneste pielea si adera la suprafata acesteia avand un efect de improspatare si de netezire.


Mascara NOIR COUTURE si fardul de pleoape OMBRE COUTURE se imbogatesc cu accente noi de culoare pentru a oferi intensitate privirilor de zeita.  


Noile nuante metalice ale ojei LE VERNIS GIVENCHY sunt inspirate din stralucirea metalelor rare si invaluie mainile zeitelor in nuante magice, sofisticate, adevarate podoabe ce se astern pe unghii. 


Rujul este cel mai important accesoriu din garderoba buzelor unei zeite. LE ROUGE GIVENCHY este sofisticat si imbraca buzele in nuante luminoase si catifelate, burgundy intens si rox extravagant. 

 

 

PALETTER EXTRAVAGANCIA BLUSH MEMOIRE DE FORME MASCARA NOIR COUTURE
& OMBRE COUTURE
LE ROUGE LA VERNIS