Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe acest site, iti exprimi acordul asupra utilizarii cookie-urilor.

Zeitele moderne poarta cu eleganta creatiile Givenchy!


Asemenea unei zeite, femeia Givenchy adora sa se joace cu infatisarea sa si sa isi asume anumite roluri fara a renunta la adevarata ei personalitate.


Prefera sa poarte creatii extrem de feminine, dar nonconformiste care sa ii ofere o infatisare si o aura unica de zeita.
Aceasta impartaseste spiritul directorului de creatie Givenchy, Riccardo Tisci si considera ca moda haute couture este speciala si trebuie sa fie mai mult decat o simpla prezentare pe catwalk, este o experienta care trebuie impartasita si pusa in evidenta printr-o alura eleganta si o personalite puternica.


Noua colectie Givenchy reprezinta o noua inovatie a modei, un mix dintre personalitatea creatorului Riccardo Risci si adn-ul Casei Givenchy: imprimeuri animal-print, forme geometrice si creatii extrem de feminine. 


Acesta dezvaluie o noua latura a elegantei si o transpune in creatiile sale pretioase, purtate cu mult stil de zeitele lumii moderne. 
Femeia Givenchy este extrem de feminina, poarta accesorii si texturi stralucitoare, materiale pretioase care sunt mixate cu multa maiestrie si se transpun in peisajul urban.


Numai o adevarata zeita moderna poate valorifica spiritul creatiilor unice Givenchy, atat de aristocratice, dar extreme de conectate cu tendintele actuale. 


Accesoriul suprem, care completeaza garderoba acestei zeite este parfumul pe care il poarta cu eleganta. 
Create ca piese de imbracaminte, parfumurile Givenchy urmeaza regulile Couture.. Structurate, ele invaluie corpul fara a-l restrictiona. 
Asemenea creatiilor Haute Couture Givenchy, noul parfum Dahlia Divin este tesut cu fir de aur.
Aceasta apa de parfum stralucitoare este purtata de zeita pentru a-si rasfata pielea cu atingeri aromate voluptuoase.